December 19, 2007

Introducing János bácsi

pilisvorosvar-daily-photo-janos-bacsi

János bácsi (uncle János) was the one who directed the pig slaughter yesterday. It was not easy to watch, I thought in the morning I should become a vegetarian, but I finally changed my mind later in the day when I saw all the different sausages, the pork ribs and others pieces of meat...For those who are interested, and not afraid, you can find many other pictures here. Please feel free to leave comments there too.

János bácsi a disznósajt "csomagolását" készíti elő. Amióta az eszemet tudom ő a mi böllérünk. A legjobb hurkát ő készíti, ebben biztos vagyok. Pilisvörösváron még mindig sokan vágnak otthon disznót. Nálunk a nagypapám neveli az állatokat, így tudjuk, hogy mit eszünk. Te biztos vagy benne, hogy azt amit kértél a hentesnél, azt eszed meg otthon? (Ha érdekelnek még további képek és bírod a gyűrődést, klikkelj ide!

János bácsi (oncle János) a dirigé l'abattage des porcs hier. Ce n'était pas un spectacle très facile à regarder, j'ai pensé un moment devenir végétarienne, mais j'ai changé d'avis quand j'ai vu toutes les sortes de saucisses, les côtes de porc, les jambons...Pour ceux qui sont intéressés et qui n'ont pas peur, vous pouvez trouver beaucoup d'autres photos ici. N'hésitez pas à y laisser des commentaires également.

1 comment:

TOG said...

I'm a city guy and never been on a farm. The extra pictures were very interesting, not too different then my anatomy class
I used to make sausage but stopped when I couldn't buy gut. Thanks for the pictures.