January 25, 2008

Khádi és Elise barátai


Khádi és Elise síelnek Ausztriában, így most bemutatkozunk mi, a barátaik.
A kép egy jól sikerült szombat este után készült, éjféltájban, miután kijöttünk a Wieszt-borozóból, ahol isteni a kisfröccs. Ezt azt hiszem a kép is meggyőzően visszaadja.
Bizonyára felismeritek Évát, arról a bizonyos "zöldszemű" képről. Mellette csíkos pólóban Bucu, a Katona József Színház színésze. Bucu mellett egy komoly és rettegett ügyész, Andor, aztán a felesége Viki, aki szintén ügyész és még jobban rettegett.
A magányos kékkabátos Viktor, a tanácsadó, akit barátnője, Judit most nem kísért el. Mellette Vera vigyorog, aki bár még Bucunál is jobb színész, de mégis együtt vannak. Aztán Miki jön, aki néha szakállas, mert így jobban taszítja a nőket. Leginkább Eha vigyorog, aki informatikus (és szerepelt Évával a "zöldszemű" fotón). Györgyi, Miki felesége van mellette, aki pénzügyőr, így minden kocsma rettegi a fináncot.
Jó síelést kívánunk!
A barátaitok!

We are Khádi's and Elise's friends. They are on holiday in Austria.

4 comments:

Anonymous said...

Andor - maradhatsz Khádiék helyett a szerkesztő - tartsunk róla népszavazást 5 milliárdért mrgéri a hülyének is.....csók m

Mo said...

I don't know what this post says but it sure looks like they are having fun!

Anonymous said...

Nagyon jó, hogy újra emberek is szerepelnek a blogban!

Gratulálok a szerkesztőnek!

Andor

Elise said...

We were away for a week and it looks like our replacement secretary took over the place and decided to publish his own posts... Well, it is fun, we like it! The photo shows some of our friends and the post introduces them. Many thanks to all of them, it was a funny surprise!